Слънчевите лъчи и морските вълни призовават за приключения, настъпва  време за

...
Слънчевите лъчи и морските вълни призовават за приключения, настъпва  време за
Коментари Харесай

5-те книги, които ще направят ваканцията ни още по-романтична

Слънчевите лъчи и морските талази приканват за завършения, настава  време за лятната почивка. В този магичен сезон търсим оттегляне от рутината и се потапяме в света на романтиката. И какво може да бъде по-вълнуващо от избирането на книги, които да ни съпътстват в това странствуване? 

„ Любов на доктрина “ на Али Хейзълууд

В романа, основната героиня, Елзи Ханауей, е помощник в Масачузетския софтуерен институт, която се стреми да реализира титулярно място. През деня тя се занимава с оценяването на лабораторни извършения и преподава термодинамика, а през вечерта изиграва ролята на подправено гадже, с цел да печели спомагателни пари. Тя има умеенето да се харесва на другите и да бъде това, което желае клиентът. Обаче всичко се трансформира, когато в живота на Елзи се появява Джак Смит - привлекателният и мистериозен по-голям брат на един от нейните клиенти. Елзи е подготвена да се изправи против Джак и да се бори за своята фантазия, само че въпросът е дали тя ще резервира своята откровеност.



„ Бадемово благополучие “ на Мануела Инуса

Книгата е прочувствено и вълнуващо странствуване, разказващо историята на Софи, която е напуснала своята родна Калифорния и се изправя пред провокациите на огромния град. Но когато ненадейно наследява бабината бадемова ферма - мястото, където е прекарала доста безгрижни детски години, тя взема решение да се откаже от работата си и да поеме ръководството на нея. През това странствуване Софи се изправя пред провокации и промени, които ѝ оказват помощ да открие същинското благополучие. Тя преодолява трудностите от предишното, усвоява поучения и пораства като персона.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР